Jdi na obsah Jdi na menu
 


PŘÍLOHY

 

 

img_20201129_091116.jpg

 

Upozornění: Jedná se o recepty které neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady .

 

 

 

Příspěvky

BRAMBOROVÝ SALÁT

17. 12. 2021

 
Celý příspěvek | Rubrika: PŘÍLOHY | Komentářů: 0

KARLOVARSKÝ KNEDLÍK

3. 12. 2021

 
Celý příspěvek | Rubrika: PŘÍLOHY | Komentářů: 0

CHLUPATÉ KNEDLÍKY

22. 1. 2021

 
Celý příspěvek | Rubrika: PŘÍLOHY | Komentářů: 0

ZELÍ

22. 1. 2021

ZELÍ ČERVENÉ

ZELÍ KYSANÉ

CUKETOVÉ ZELÍ 

 
Celý příspěvek | Rubrika: PŘÍLOHY | Komentářů: 0

TĚSTOVINY

22. 1. 2021

Porce : 80 g vař. těstovin = 4 polévkové lžíce

 
Celý příspěvek | Rubrika: PŘÍLOHY | Komentářů: 0

RÝŽE

22. 1. 2021

Porce : 70-80 g dušené rýže = 4 polévkové lžíce

 
Celý příspěvek | Rubrika: PŘÍLOHY | Komentářů: 0

BRAMBOROVÝ KNEDLÍK

8. 1. 2021

Porce : 70 g bramborového knedlíku = 2 plátky.

 
Celý příspěvek | Rubrika: PŘÍLOHY | Komentářů: 0

BRAMBORY

6. 1. 2021

BRAMBORY VAŘENÉ VE SLUPCE

BRAMBORY VAŘENÉ BEZ SLUPKY

CELERO-BRAMBOROVÁ KAŠE 

ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY

 
Celý příspěvek | Rubrika: PŘÍLOHY | Komentářů: 0

TOPINAMBURY

3. 1. 2021

Topinambury se dají připravovat na mnoho způsobů. Můžou se konzumovat jak za syrova, tak je tepelně upravovat. Jejich chuť je mírně nasládlá s jemně oříškovým nádechem. 

 
Celý příspěvek | Rubrika: PŘÍLOHY | Komentářů: 0

HOUSKOVÝ KNEDLÍK - kynutý

30. 12. 2020

Porce : 70 g houskového knedlíku = 2 plátky.

 
Celý příspěvek | Rubrika: PŘÍLOHY | Komentářů: 0