Jdi na obsah Jdi na menu
 


SLADKÉ PEČENÍ

SLADKÉHO NENÍ NIKDY DOST

 

20210101_074557-collage.jpg.  20210101_074946-collage.jpg

Upozornění: Jedná se o recepty které neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady.

 

 

Abych se nemusela opakovat.

  • všechny suroviny na pečení mají mít pokojovou teplotu, pokud není uvedeno jinak
  • máslo, Heru rozpouštím ve vodní lázni, ne v mikrovlnné troubě
  • plech vyložím pečícím papírem, jinak se musí vymazat a vysypat 
  • formu na bábovku používám silikonovou. Odpadá tak nutnost vymazání a vysypání formy.
  • bábovku vyklápím ještě za tepla. Ponechám jí 2-3 minuty po vytažení z trouby stát. Potom jí opatrně otočím na mřížku a nechám vychladnout. 
  • bábovku, záviny necukruji, osladí si každý sám
 

Příspěvky

BÁBOVKA ZAKYSANKA

30. 12. 2020

 
Celý příspěvek | Rubrika: SLADKÉ PEČENÍ | Komentářů: 0