Jdi na obsah Jdi na menu
 


ŽIVÁŇSKÁ

24. 2. 2021

img_20210224_083851.jpg

 

 

400 g krkovičky, 200 g uzené slaniny, 2 ks klobásy, 2 cibule, 600 g brambor, 3 ks paprik, olej, saturejka, sůl, pepř

 

Maso a slaninu nakrájím na kostky, klobásy na kolečka. Papriky zbavené semínek nakrájím na kousky. 

Oloupané brambory a cibuli nakrájím na plátky. 

Aby byla moje "sladká kamarádka" spokojená, do mého balíčku dám jem 100 g brambor.

Vše dám do mísy, promíchám a dochutím čerstvě mletým pepřem a solí.

Na každou porci si připravím silnější alobal potřený olejem. Směs rozdělím na jednotlivé porce a zabalím do alobalu. 

Peču ve vyhřáté troubě na 180°C asi hodinku.

 

.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář